STAY & GO

Veilig netwerken

Eindelijk gaan we elkaar weer in levenden lijve ontmoeten, op een fysieke vakbeurs! Dat doen we natuurlijk op een veilige manier. Door de slimme maatregelen van STAY & GO krijgt u de ruimte om verantwoord, in een sfeervolle omgeving als overheid en markt, met elkaar in gesprek te gaan.

STAY safe & GO easy

Tijdens de beurs vindt u op de vloer twee kleuren. In de zwarte 'STAY' zones (waaronder ook alle stands) kunt u elkaar in een ruime opzet spreken. Via de groene 'GO' paden loopt u rustig over de beursvloer. Zo kunt u in een veilige en sfeervolle omgeving met elkaar praten en innovaties ontdekken!

1,5 meter

De gehele beurs is zo ingericht dat u overal anderhalve meter afstand kunt houden. Dat geldt voor de stands, de gangpaden en de lezingenzalen. Maak er gebruik van en gun elkaar de ruimte de beursvloer rustig te ontdekken.

Eénrichting

Omdat alle gangpaden bestaan uit twee van elkaar gescheiden éénrichtingspaden, kunt u veilig lopen zonder tegenliggers. Wilt u van route veranderen? Stap dan van het groene looppad af en gebruik de zwarte "STAY" zones om uw route te bepalen. Tip: stel vooraf uw looproute samen voor een efficiënt beursbezoek.

Tijdslots

Op dit moment geldt er geen maximum voor het aantal mensen op bijeenkomsten. Wel moet er 1,5 meter afstand worden gehouden. Dat betekent dat er wel beperkingen zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te bezoeken, hanteren wij 2 shifts. Tijdens uw registratie geeft u aan welke shift u wilt bezoeken.

Ochtend
09:30 - 13:00
Middag
13:00 - 17:00

Toegangsbeleid

Om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren binnen de begrensde afmetingen van de beurshallen, zijn we voorlopig nog wel gebonden aan een maximum aantal bezoekers en hanteren we een toegangsbeleid. Bezoekers die werkzaam zijn bij de overheid en andere bezoekers die behoren tot de doelgroep afnemers krijgen daarbij voorrang. Heeft u een product of dienst welke interessant is voor de bezoekersdoelgroep, bekijk dan de mogelijkheden voor deelname als exposant.

Hygiëne

Hoewel we nog even wachten met handen schudden, zorgen we er onder andere voor dat uw handen en de rest van de beursvloer goed gedesinfecteerd kunnen worden. U vindt bij de entree en verspreid over de beursvloer handgel, waarmee u verantwoord kunt blijven netwerken.

RIVM richtlijnen

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek of uw beursdeelname van belang zijn, berichten wij u daarover.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.