Gouden Gieter 2019

Wie wint hem?

Hoe gaan groenprofessionals om met waterproblemen veroorzaakt door klimaatverandering? Vakbladen Stad+Groen en De Hovenier zijn op zoek naar vakmensen die praktische, creatieve oplossingen hebben bedacht voor alledaagse problemen die veroorzaakt worden door klimaatverandering.

Beste praktisch toepasbare innovatie
Op donderdag 21 november belonen wij de meest innovatieve groenprofessional met hét beste idee of product voor water gerelateerde klimaatproblemen met een heuse Gouden Gieter. Heftige regenval en aanhoudende droogte, de gevolgen van klimaatverandering ontgaat groenprofessionals niet. Tegelijkertijd zijn groenprofessionals innovatieve doeners en bedenken we in deze sector de mooiste oplossingen voor verschillende (water)problemen. Wij zoeken nu het beste praktisch toepasbare innovatieve idee voor problemen rondom water. Dit kan zowel over watertekorten gaan als waterberging, waterovervloed et cetera.

Uitreiking
De uitreiking vindt plaats tijdens Vakbeurs Klimaat. Rond 15:00 uur wordt tijdens de borrel op feestelijke wijze de winnaar bekend gemaakt. Vakbeurs Klimaat staat volledig in het teken van klimaatverandering in de openbare ruimte, kortom een ideale gelegenheid om de Gouden Gieter uit te reiken. De vakjury bestaat uit Hein van Iersel, hoofdredacteur Stad+Groen en De Hovenier, Lodewijk Hoekstra, tv-tuinman en duurzaamheidsstrijder, Egbert Roozen, directeur VHG en Ben van Ooijen, directeur-eigenaar Tuinen van Appeltern.

Genomineerden
Recent is in onze vakbladen een overzicht verschenen van de genomineerden tot nu toe. Zien we jouw innovatie of idee daar gauw tussen?

Meedoen!
Stuur jouw praktische tip of idee naar linde@nwst.nl om in aanmerking te komen. Jouw innovatie, product of idee kan je opgegeven tot en met 1 november.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.

x

Wat is STAY & GO?